Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Saippuat

 

PalasaippuatPalasaippuatValmistan käsityönä hyvin puhdistavia ja vaahtoavia palasaippuoita. Ne käyvät koko vartalon pesuun. Saippuat ovat helliä iholle, sillä ne on tehty luonnollisista kasviöljyistä ja -rasvoista. Ne eivät sisällä ylimääräisiä säilöntä- ja lisäaineita. Saippuat ovat miedosti hajustettuja tuoksuöljyillä ja luontaisilla aineilla, kuten hunajalla, kahvilla ja kaakaolla.

Saippuat tehdään pienissä erissä käsityönä, joten jokainen pala on ulkonäöltään uniikki.

Säilytä saippuaa alustalla, jossa saippua ei jää makaamaan veteen. Näin saippuasi kuivuu käyttöjen välillä ja säilyy hyvänä pidempään.

Kaikilla saippuoillani on ammattilaisen tekemä turvallisuusarviointi ja ne on rekisteröity TUKESin valvomaan kosmetiikan valmistajien rekisteriin.

Saippuoitani myyvät:

Hoitohuone Pisara, Heinävesi

Luontaishoito Heijastus, Varkaus

Pikku puttiikki, Joensuu

Taito Shop, Varkaus

 

Hunajainen serenadiHunajainen serenadiHunajainen serenadi

Hunajasaippua on hoitava ja vaahtoaa pehmeästi. Kasvirasvojen ja -öljyjen lisäksi siinä on mehiläisvahaa sekä suomalaista hunajaa.

 Ingredients (sisältö): sodium olivate (oliiviöljy), aqua (vesi), sodium cocoate (kookosrasva), mel (hunaja), beeswax (mehiläisvaha),parfum (tuoksuöljy), hexyl cinnamal*.   *esiintyy tuoksuöljyssä

Paino pakattaessa n. 80 g        

 

 

 

Tumma sointuTumma sointuTumma sointu

Kahvi-suklaasaippua poistaa lian, hajut ja kuorii kevyesti kahvinpurujen avulla. Siinä on käytetty ylellisen hoitavaa kaakaovoita.

Ingredients (sisältö): coffee (kahvi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium palmate (palmuöljy), sodium coconate (kookosöljy), sodium cocoa butterate (kaakaovoi),sodium castorate (risiiniöljy), coffea arabica powder (kahvijauhe), theobroma cacao powder (kaakaojauhe), parfum( tuoksuöljy)

Paino pakattaessa n. 85 g

 

 

 

 

Raikas oodiRaikas oodiRaikas oodi

Suolasaippua puhdistaa, kosteuttaa ja desinfioi ihoa. Merisuola tasapainottaa ihon bakteerikantaa ja voi vähentää näppyjen syntymistä. Saippuassa käytetään karkeaa merisuolaa, joka antaa rouhean ulkonäön. Muutaman pesukerran jälkeen saippua on siloinen ja hyväilee käsiä. Tuoksuu vienosti sitrukselle ja puhtaalle pyykille.

Ingredients (sisältö): sodium chloride (merisuola), sodium cocoate (kookosrasva), sodium olivate (oliiviöljy), aqua (vesi), sodium castorate (risiiniöljy), parfum (tuoksuöljy), CL11680 (väri), benzyl alcohol*, limonene*, butylphenyl methylpropional*, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde*,  *esiintyy tuoksuöljyssä

Paino pakattaessa n. 100 g

 

 

Raikas aariaRaikas aariaRaikas aaria

Suolasaippua puhdistaa, kosteuttaa ja desinfioi ihoa. Merisuola tasapainottaa ihon bakteerikantaa ja voi vähentää näppyjen syntymistä. Saippuassa käytetään karkeaa merisuolaa, joka antaa rouhean ulkonäön. Muutaman pesukerran jälkeen saippua on siloinen ja hyväilee käsiä. Vienon sitruunainen tuoksu.

Ingredients (sisältö): sodium chloride (merisuola), sodium cocoate (kookosrasva), sodium olivate (oliiviöljy), aqua (vesi), sodium castorate (risiiniöljy), parfum (tuoksuöljy), CL74160 (väri), benzyl alcohol*, limonene*,    *esiintyy tuoksuöljyssä

 Paino pakattaessa n. 100 g